yasal_bg

KapitalFX | Bilgi Toplumu Hizmeti

Kaldıraçlı alım satım işlemi hizmeti sunmak Sermaye Piyasası Kurulu’nun iznine tabidir. Bu nedenle, işlem yapmaya başlamadan önce çalışmayı düşündüğünüz kuruluşun söz konusu işlemlere ilişkin yetkisinin olup olmadığını kontrol ediniz.

Risk Bildirimi

Kaldıraçlı alım satım işlemleri sonucunda kar elde edebileceğiniz gibi zarar riskiniz de bulunmaktadır. Bu nedenle işlem yapmaya karar vermeden önce, karşılaşabileceğiniz riskleri anlamanız ve kısıtlarınızı dikkate alarak karar vermeniz gerekmektedir...

KapitalFX | Çeyrek Dönem Raporlar

KapitalFX Çeyreklik raporlar sayfasında yıl içerisinde KapitalFX müşterilerinin kar – zarar oranlarını görebileceğiniz tablolar mevcut. Aşağıdan geçmişe yönelik çeyreklik raporlarımızı inceleyebilirsiniz.

Emir İletimi

Kurumun emir gerçekleştirme politikaları; Pay Piyasaları, Türev Araçlar Piyasalari, Kaldıraçlı Alım Satım ve Yurt Dışı Türev Araçlar Piyasaları olarak Iş Akış Prosedürlerinde ayrı ayrı düzenlenmiştir.

KapitalFX | Acil ve Beklenmedik Durum Planı

Acil ve beklenmedik yangın, afet, terörist faaliyetler vb. olaylar nedeniyle şirketin olağan çalışmasını olumsuz yönde etkileyecek sonuçlar yaratmasını engellemek, acil ve beklenmedik durum sırasında...
KapitalFX | Yasal

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME

a. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, Reel Kapital Menkul Değerler A.Ş. olarak, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel bilgileriniz aşağıda açıklandığı çerçevede; kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda 3. kişilere açıklanabilecek / devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve KVKK’da sayılan şekillerde işlenebilecektir.

 

b. Kişisel verilerin işlenmesinin amacı 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu, 5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu ve ilgili diğer mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimizin yerine getirmek; SPK, MKK, MASAK, TAKASBANK, TSPB ve diğer otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak ve müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve alternatif ürünler sunabilmektir.

 

c. 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu, 5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümlerinin izin verdiği kişi veya kuruluşlar; SPK, MKK, MASAK, TAKASBANK, TSPB gibi kamu tüzel kişileri ve düzenleyici otoriteler; yatırım hizmet ve faaliyetlerimiz ile yan hizmetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız, işbirliği yaptığımız, yurt içinde ve/veya yurtdışında faaliyet gösteren program ortağı kuruluşlar ve diğer 3. kişilerdir.

 

d. Genel Müdürlük, Şubeler, Elektronik İşlem Platformu ve çağrı merkezi gibi kanallar aracılığıyla kişisel verileriniz sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanabilir.

e. Kurumumuza başvurarak, kişisel verilerinizin; a) işlenip işlenmediğini öğrenme, b) işlenmişse bilgi talep etme, c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme, d) eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme, e) KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme, f) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme, g) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ğ) kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz.

 

f. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca gerçekleştirilen Bilgilendirme'yi okudum. Kişisel verilerimin Bilgilendirme’de belirtilen kapsamda işlenmesini kabul ederim.

 
 

Haftaiçi : 09.00-18.00 arası her türlü sorunuz için; destek@kapitalfx.com
0850 2888828 nolu çağrı merkezinden bize ulaşabilirsiniz.

 

REEL KAPİTAL MENKUL DEĞERLER A.Ş.
Dereboyu Cad. Bilim Sok.No:5 Sun Plaza K:7
Maslak / İstanbul



Gerçek Hesap Aç!

KapitalFX’de Gerçek hesap açmak çok kolay!
Alttaki butonu tıkladıktan sonra kişisel
ve finansal durumunuzu gösteren
bilgilerinizi girin, hemen işleme başlayın!

Gerçek Hesap aç

Risk Uyarısı

2017 3.Ç.Müşteri Kar/Zarar %48.24/ %51.76
Forex Kaldıraçlı alım satım işlemleri çok risklidir. Kaldıraç etkisi nedeniyle, düşük teminatla işlem yapmanın piyasada leheçalışabileceği gibi aleyhe de çalışabileceği ve bu anlamda kaldıraç etkisinin tarafınıza yüksek kazançlar sağlayabileceği gibi yüksek zararlara da yol açabileceği ihtimali daima göz önünde bulundurulmalıdır. Ters fiyat hareketleri sonucunda yetkili kuruluşa yatırdığınız paranın tümünü kaybedebilirsiniz. Yüksek getiri vaatlerine itibar etmeyiniz. Kaldıraçlı alım satım işlemlerine ilişkin olarak yetkili kuruluş personelince yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır. Bu konu hakkında forex eğitimi almak için forex kitap sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Lütfen olabilecek bütün riskleri anladığınızdan emin olun ve gerekiyorsa bağımsız danışmanlardan profesyonel tavsiye ve yardım alın.Sayfada verilen tüm bilgiler genel niteliktedir ve müşterilerin alım satım kararını destekleyebilecek düzeyde bilgi bulunmayabilir. Bu sitede bulunan tüm hesaplayıcılar ve sayısal veriler yalnız gösterge niteliğindedir. Rakamlarla ilgili en doğru veriye platformumuz vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.